fredag 20 augusti 2010

Veckans affärer o kyrkan





Goder morgon,

Det har varit ett enda minglande de senaste dagarna. Massa spännande människor. Slås dock som vanligt av hur liten den sociala, [unga] entreprenörsvärlden är. Har gemensamma bekanta/ kollegor med i stort sett alla jag träffar. Det är väl iofs samma sak i de flesta kretsar, likt förbaskat något att jobba på!

Iallafall, Veckans Affärers event var kul tycker jag, såklart kan man ha massa åsikter men överlag känns det bra att "socialt entreprenörskap" diskuteras även i de fina salongerna, att det drar flera hundra kostymnissar av olika slag för att ägna en eftermiddag åt att bli i alla fall något klokare, och så klart knyta kontakter för att jobba vidare.

Och så igår var det mingel i Kyrkan, det var The Good Tribe och Carlos Rojas som hade styrt upp, för att inte tappa de spännande människor de hade träffat i Almedalen (nästa år vill jag åka dit!!). Det blev en schysst blandning folk (politiker, entreprenörer, personer från ungdomsorganisationer, en tjej som jobbade med hållbar rymdteknik...) o fullt ös långt efter att jag drog hem vid 8-tiden verkar det som. //Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar