tisdag 20 oktober 2009

På nya äventyr i Chile!


Meditra har åkt till våren. Vi befinner oss i Chile sedan en vecka tillbaka, något som känns alldeles underbart, vårigt och samtidigt lite skumt. Skumt då det på sätt och vis är som att komma hem- fast till andra sidan jordklotet, mer än 1500 mil från vårt vackra moderland.

Sedan vi kom hit har vi hunnit med en semesterhelg vid stranden som förutom strand inkluderade många skratt, segling, god mat & vin samt möten med gamla bekanta. Dessutom har vi börjat planera ett svenskt-chilenskt mingel tillsammans med Exportrådet här. Det kommer bli superkul och vi hoppas att vi lyckas dra ihop ett helt gäng med härliga människor med intresse för relationerna mellan Sverige och Chile. Vi berättar naturligtvis mer om detta efteråt och planen är att ni dessutom ska få njuta av bildbevis.

Förutom pisco sours, promenader, gymmande och umgänge det mest arbete som gäller. Vi passar på att jobba mycket tillsammans med vår chilenska representant, Cristián, när vi är här. Dessutom arbetar vi med en kund på plats här i Santiago. De sysslar med solenergi, något som sannerligen behövs då Chile lider brist på energi, men knappast brist på sol.

Detta är allt för nu, dags att ta fram strategier för hur Meditra ska bli ännu bättre! Hörs snart igen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar