måndag 5 oktober 2009

Samhällsförändring

Wow vilken helg Meditra har haft! Vi har varit på utbildning i hur man säljer samhällsförändring. Det var den otroligt duktige Carlos Rojas (han som var med och grundade tidningen Gringo) som höll i det hela och han gjorde oss sannerligen inte besvikna. Från tidig lördag till igår eftermiddag har vi blivit matade med spännande diskussioner kring idealism och kapitalism samt hur man faktiskt kan kombinera dessa två och göra bra vinst i företag! Det har inte bara varit intressanta möten och diskussioner med fantastiskt intressanta medkursare, utan också en härlig upplevelse att hänga i lantlig miljö på ett ekologisk jordbruk utanför Stockholm. Balsam för själen på flera sätt och vis alltså.

Nu är vi peppade till max att genomföra vissa positiva förändringar i vårt företag. Ni hänger väl med och ser hur det går?! Vi instämmer förövrigt med det Carlos skriver i sin facebook-grupp:

"Om idealister ska åstadkomma riktig samhällsförändring under vår livsepok, måste de bli kapitalister, och om kapitalister ska kunna åstadkomma riktigt bra affärer måste de bli idealister. Kapitalism kan man lära sig, men inte idealism. Fördel oss, alltså."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar