torsdag 21 januari 2010

Att lyckas med foto ...


är inte helt lätt. I alla fall inte när det handlar om att lyckas få till en bra bild på mig och Petra. Vi har känt varandra sedan 2001 och det finns inte en enda bra bild på oss tillsammans. Det verkar ärligt talat helt omöjligt och det är alltid någon av oss som blir sjukt missnöjd och bara vägrar använda bilden.

Eftermiddagen har ägnats åt foto. Jose har agerat fotograf och vi har gjort vårt bästa som modeller, tyvärr har vi ingen talang utan det hela slutade med att vi fick göra bilden svartvit eftersom både vi själva och färgerna på våra kläder såg alldeles utvattnade ut. Trist! Dessutom såg det ut som vi medvetet försöker se ut som tvillingar med likadana kläder, något som var en slump men såg hysteriskt löjligt ut. Nåväl. Ni ser resultatet ovan. Vi väljer dock att skylla lite på fotografen..hihi.

Bilden ska förövrigt användas vid en presentation av oss på en hemsida som presenterar föreläsare. Så vi hoppas att vi inte skrämmer iväg någon, utan att vi snart, förhoppningsvis, kan inspirera andra till att satsa på sin grej och skaffa sina egna drömjobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar