torsdag 18 mars 2010

Inspirerad efter igårkväll!

Igårkväll var vi på JCI, Junior Handelskammaren för första gången. JCI är en internationell organisation för ledare och entreprenörer i åldern 18-40. De arrangerar bland annat föreläsningar, seminarier, utbildningar och träningstillfällen och de vill få människor att växa och bli bättre. We like! Trots att vi båda två kom dit som två sovande zombies lyckades vi kvickna till kvickt och gick därifrån fyllda av energi.

Det var softa människor och en mycket inspirerande talare, Ola Wallström, som talade om vikten av ens attityd för att nå mål man inte trodde var möjliga. Om man tänker positivt börjar det undermedvetna tro på det, något som resulterar i att man når goda resultat i livet. Grovt förenklat. Det här med mål är något som jag och Petra diskuterar titt som tätt, och efter gårdagen har vi kommit överens om att vi ska sätta upp större mål och sikta högre!

2 kommentarer:

  1. haha, men shit, dit tänkte jag gå nu på måndag, de har infomöte då:) Rekommenderar ni det? jag fattade inte att det var det ni skulle på...

    SvaraRadera
  2. Ja det var verkligen bra!! Det är sthlm city som har infomötet på måndag och då kan inte vi gå, men vi ska gå nästa gång. rekommenderar absolut!

    SvaraRadera