tisdag 12 januari 2010

Lönsam klimataffär

Vårt hörn av kyrkan verkar vara ett bra hörn, han som satt här innan oss, Harry Mc Neil skrev på Brännpunkt i SvD, kul (o så var vi med dagen efter : ))! Fler och fler exempel på att företagande kan användas för att förbättra världen!

"I den fattiga delen av världen lever 2,6 miljarder människor på mindre än 2 dollar om dagen. [...] kommer att leta efter hållbara produkter och innovativ teknologi i en snar framtid. I den rika delen av världen förväntar sig konsumenter att varumärken [...] ska göra gott på ett aktivt sätt"

"...var är de visionära svenska företagsledarna som med nya affärs- modeller kan bidra till en bättre värld och tjäna pengar på ett nytt sätt?"

Läs hela debattartikeln

2 kommentarer:

  1. Hej. Läste precis om er i SvD och oj vad himla bra ni är! Jag läser själv sprek och det känns väldigt roligt att se att det finns alumner som jobbar med något så vettigt som ni. Det är inspirerande och uppmuntrande att se att man kan förena jobb med genuint intresse för världen. Hoppas jag gör något liknande när jag blir stor. :) Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. oh, tack!! Vad kul att läsa! Hör gärna av dig framöver och berätta om planer/ tankar.

    SvaraRadera