tisdag 25 maj 2010

Intresserad av att sitta med oss i Kyrkan?


Som ni vet sitter vi i världens coolaste kyrka. Kontraktet går dock ut i slutet av augusti och vi har blivit sugna på att ta över. Så eventuellt kommer det att finnas kontorsplatser lediga från och med september. Det handlar om en gammal grekisk-ortodox kyrka nära Odenplan som gjorts om till kontorshotell. Det finns 30 kontorsplatser och idag är vi ett gäng unga entreprenörer som sitter här, alla inom olika branscher, många av oss med ett socialt/ kreativt fokus.

Hela kyrkan är på ca 340 m2 och det finns 30 kontorsplatser. Gemensamma utrymmen är ett större konferensrum, samt ett mindre rum som funkar som mötes/vilo/biblioteksrum, kök och tre toaletter. Hyran ligger på 3000 kr/månad (inkl. internet, skrivare, städ, kaffe/ te etc.)och plats. Du kan spana in kyrkans fanpage (med fler bilder) på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Stockholm-Sweden/KYRKAN/265488031020

Det nuvarande kontraktet går ut i augusti och vi som planerar att ta över driften är Carlos Rojas (samhällsentreprenör- driver ett flertal bolag), Hanna Pokorny och Petra Jonsson (Meditra Consulting). Vi kollar nu av intresset/ efterfrågan, för att se om vi ska skriva på kontraktet eller inte. Om du är intresserad/ har frågor/ vill komma och kolla, kontakta snarast Hanna eller Petra:

hanna@meditraconsulting.com tel: 0739- 41 70 67
petra@meditraconsulting.com tel: 0739- 41 70 66

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar