tisdag 18 maj 2010

Nätverkande på känsla


Hej,

Har precis suttit med Hanna i Vanadislunden och övat på morgondagens föreläsning, vi ska till Södertörns Högskola och hålla en inspirationsförerläsning om entreprenörskap. Spännande!

Extra kul att de gärna ser att vi pratar om nätverkande. Något vi sysslar mycket med, tycker är väldigt kul och väldigt viktigt. Och där vi inte alltid har en särskilt tydlig plan. Vi går på känsla, människor och projekt där vi känner att det finns en energi, potential och intressant komptetens. Även om kopplingen till våra affärer idag inte alltid är tydlig. Just så fick vi till föredraget imorgon. Jag är med i Young Entrepreneurs of Sweden, och när Hanna och jag ordnade Socialt mingel i januari kom bland annat Jesper Leifjord från det nätverket. Jag tyckte han verkade skön, med spännande projekt så vi bestämde att ta en lunch någon månad senare. På lunchen pratade vi om våra respektive projekt (han jobbar bland annat med Fena) och kände att det vore kul att göra något ihop, Vi visste inte riktigt vad men hursom bestämde vi att ta en ny lunch om några månader.

Och nu plötsligt skrev han för någon vecka sedan, att han hade tipsat om oss för det här entreprenörseventet på Södertörn. Sjukt konkret utfall på vårt hyfsat planslösa nätverkande. Ofta funkar det bra det där med att gå på känsla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar